Site icon Vodoinstalater ZVEZDARA

Odgušenje Vomom

Vodoinstalater Zvezdara odgušenje kanalizacije Vomom

Vodoinstalater Zvezdara odgušenje kanalizacije Vomom

Odgušenje kanalizacije se vrši pomoću specijalnih  vozila kod kojih su implementirane pumpe i mlaznice. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, pod visokim pritiskom vode do 250 bara se ispiraju kanalizacione cevi I time odgušuju.

Ono što je dodatna prednost voma vozila jeste što navedeni sistem omogućava razbijanje naslaga i kamenca sa zidova kanalizacionih cevi, kao i čišćenje masnoće i prljavštine unutar cevi.

Uz pomoć Voma vozila moguće je izvršiti Ispiranje kanalizacionih cevi različitih širina, maksimalne dužine do 100m u jednom potezu.

Vodoinstalater Zvezdara pruža uslugu odgušenja kanalizacije na celoj teritoriji grada Beograda. Naši profesionalni vodoinstalateri stoje na usluzi stanovnicima Vračara svakog dana od 00 do 24h, sedam dana u nedelji, čak i praznikom.

Za samo tridesetak minuta od poziva stižemo na vašu adresu. Pozovite nas i sprečite havariju.

Veliki kamion voma odgušuje kanalizacionu cev na zvezdari.

Vodoinstalater Beograd odgušenje kanalizacije Vomom

Vodoinstalater Beograd odgušenje kanalizacije Vomom

Specijalni vodoinstalaterski alati za odgušenje

Nekada su se i veća odgušenja kanalizacije na Zvezdari radila ručno. To je bio dug i mukotrpan posao. Sa novim alatima – uređajima koji rade pod velikim pritiscima, voda je ta koja završava posao i vrši odgušenje. Ovo je značajno olakšalo rad i pojeftinilo uslugu našim korisnicima na Zvezdari i širom Beograda.

Mala i Velika Woma za sve vrste odgusenja

Mala woma je montirana u teretni kombi dok je Velika woma montirana na kamion. Ovim je usluga našeg servisa podignuta na viši nivo. Mi vam rešavamo svaki problem sa odgušenjem kanalizacije na Zvezdari.